AEH Medical

Diensten

Keuringen

Elk beroep vereist specifieke mentale en fysieke vaardigheden van werknemers. Regelmatig controleren of uw personeel deze eisen aankan is essentieel om veiligheidsrisico’s te voorkomen. Voor sommige functies zijn medische keuringen zelfs wettelijk verplicht. AEH Medical biedt een uitgebreid aanbod aan medische keuringen, geschikt voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Onze diensten worden verzorgd door gecertificeerde keuringsartsen. Met een eigen keuringslocatie in Leusden en de mogelijkheid om op locatie bij de klant te keuren, biedt AEH Medical flexibele en betrouwbare oplossingen om aan de specifieke behoeften van elke branche te voldoen.

Verzuim

Bij AEH Medical bieden we uitgebreide verzuimbegeleiding, waarbij u snel terecht kunt voor consulten en onderzoeken. Onze aanpak is gericht op het oplossen van problemen en het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid van werknemers. We zorgen voor tijdige verwijzing naar specialisten en een adequate administratie van medische gegevens. Daarnaast ondersteunen we P&O/HRM-medewerkers en leidinggevenden met gericht managementadvies, en hanteren we een oplossingsgerichte benadering in al onze advisering.

Advisering

Bij AEH Medical bieden we deskundige advisering voor arbeidsgerelateerde vraagstukken en medische situaties op de werkvloer. We ondersteunen actief bij aanstellingskeuringen en voeren periodieke gezondheidsonderzoeken uit zoals PAGO en PMO. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het adviseren over en het omgaan met beroepsziekten.